Lieve UBV’ers,

Het is een tijdje geleden dat jullie een update hebben gekregen over de COVID-19 situatie bij de UBV. We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat jullie toch nog een beetje zin hebben in de (digitale) start van dit studiejaar!

Sinds 13 maart hebben we geen fysieke activiteiten meer gehad en dat was voor ons allemaal niet leuk. Gelukkig hebben veel commissies de digitale activiteiten fantastisch opgepakt! Aangezien de versoepelingen van de afgelopen maanden zich doorzetten, hebben wij besloten dat we weer beginnen met kleinschalige fysieke activiteiten. Hier zitten wel wat regels aan vast, om besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Dat zijn de volgende regels. Op de activiteit:

  • mogen niet meer dan 30 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn
  • mag geen alcohol geschonken worden
  • moet ten alle tijden de 1,5m tussen personen aangehouden worden
  • moet een mogelijkheid zijn om je handen dan wel te wassen, dan wel te desinfecteren
  • mag je logischerwijs niet aanwezig zijn als je Covid-19 verschijnselen hebt of als jij of een van je huisgenoten positief is getest

Alle commissies zijn hier van op de hoogte, dus wij hebben er het volste vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat!

Verder is de UBV-kamer nog niet open, maar willen we jullie wel koffie en thee aanbieden. Jullie kunnen daarom langskomen in onze koffie- en theestraat vanaf maandag 7 september tussen 11:00 en 17:00. Het is de bedoeling dat jullie je koffie of thee gelijk meenemen en niet voor de kamer blijven hangen. Let ook op de looppijlen in het gebouw. Aan het einde van de dag kan je de mok weer inleveren. Kom het liefst niet met een groep! Als er toch toevallig meer mensen zijn: houd 1,5m afstand.

Wij hebben zin om in kleine groepjes weer wat mensen te zien! Er zullen voor grotere bijeenkomsten natuurlijk nog digitale alternatieven worden georganiseerd. Heel veel succes bij het opstarten dit jaar (:

Dikke knuffels,

106 en KB 107

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply