Lieve UBV’ers,

Afgelopen dinsdag heeft de overheid weer nieuwe maatregelen aangekondigd en in de tussentijd is er ook een update vanuit de Universiteit Utrecht gekomen. Door de nieuwe maatregelen kunnen fysieke activiteiten helaas niet meer doorgaan voor onbepaalde tijd. De UBV-kamer blijft wel open voor dringende vragen en afhalen van koffie en thee. Ook willen we melden dat de wissel Algemene Ledenvergadering volledig online plaats gaat vinden.

We vinden het natuurlijk erg jammer dat er weer beperkingen zijn, maar zoals altijd blijft de volksgezondheid op nummer één staan. Verder willen we aangeven dat we heel trots zijn op hoe er tot nu toe met de regels is omgegaan bij de kleine fysieke activiteiten die wel plaats hebben gevonden. Zo hebben we succesvol de boekverkoop georganiseerd in de introductie, is er hard gewerkt in de Driehoek, hebben we de grachten schoongemaakt en hebben we een levensgroot bordspel gespeeld.

Jullie zijn creatief geweest en op die manier hebben we toch nog wat met elkaar kunnen doen. We hopen dat jullie deze creativiteit vasthouden, zodat we ook weer deze periode van heftigere maatregelen aankunnen met z’n allen. Samen komt de UBV er doorheen!

Digitale knuffels,

106 en KB 107

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply