Commissies

De 33 commissies, werkgroepen en bijzondere afdelingen die de UBV rijk is, zorgen er met hun tomeloze inzet voor, dat de studie van Utrechtse Biologen leuker, makkelijker en beter is. Kijk hier voor het commissieboekje of kom even langs op de UBV-kamer in het BBG.

Wil je misschien in een commissie of wil je gewoon weten wat het allemaal inhoud, vraag dan naar het Commissie Geïnteresseerden Boekje. Ben je geïnteresseerd om een bij een bepaalde commissie te gaan, kijk dan bij de commissie vacatures of geef je interesse op bij het bestuur via de mail of spreek iemand aan op de UBV-kamer.

Voor het plannen van activiteiten kan je kijken in de UBV-agenda op de website of even mailen om te zien of de datum die je wilt geschikt is. Je kan de UBV agenda ook koppelen aan je eigen google agenda! We proberen de jaarplanning zo up-to-date mogelijk te houden. Zodra je denkt dat je een geschikte datum hebt gevonden, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan het bestuur zodat besloten kan worden of de activiteit door kan gaan.

Elke commissie is weer anders en zo zorgen ze ervoor dat er elke week wel wat te doen is voor UBV-leden door middel van een breed aanbod aan activiteiten. De commissies zijn grofweg onder te verdelen in drie categorieën, namelijk wetenschap, service en gezelligheid. Voor meer informatie over een commissie kan je op bijbehorende link klikken!

januari 2022

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Gezelligheidscommisies

Deze commissies zijn allemaal heel verschillend, maar ze hebben één ding gemeen; ze organiseren activiteiten met als doel dat UBV-leden het vooral erg naar hun zin hebben! Van feesten tot filmavonden tot een heus liftweekend! Elke commissie heeft zo zijn eigen activiteiten waar ze beroemd om is. Ben je benieuwd naar welke dat zijn? Lees dan hun stukje hier op de site!


Service commissies

Hieronder vind je de commissies die een service verlenen aan de UBV-leden. Sommigen organiseren leerzame en leuke activiteiten, anderen zorgen ervoor dat er elke periode een alternatieve studiegids beschikbaar is.

AlmanakcommissieDuurzaamheidscommissieFotocomissieCarrièrecommissieMastercommissieOnderwijscommissieOuderdagcommissie

Wetenschappelijke commissies

Hieronder vind je alle commissies die activiteiten organiseren waarbij wetenschap een grote rol speelt. Een aantal commissies zorgen dat je een beter beeld krijgt van het onderzoek binnen de biologische wetenschappen, anderen laten je ervaren hoe het is in het veld en op een Universiteit in het buitenland.

24-uurs reiscommissieBuitenlandsereiscommissieExcursiecommissieLezingcommissieSymposiumcommissieVeldweekendcommissie

Werkgroepen

Een werkgroep is een vanuit de leden opgerichte groep, erkend door het bestuur, die met een vooraf opgestelde doelstelling opereert. Het werk dat ze verricht kan van belang zijn voor zowel de leden als de vereniging. Het werk kan ook van belang zijn voor een ander doel, zolang deze raakvlakken heeft met het beleid van de UBV.

AquariaArchiefBijenBotanische TuinenCirculairDe DriehoekWebsiteExterne betrekkingen

Bijzondere afdelingen

Naast commissies en werkgroepen kent de Utrechtse Biologen Vereniging Bijzondere Afdelingen. Een Bijzondere Afdeling bestaat uit een aantal leden en/of donateurs en ontplooit activiteiten die vallen buiten de werkzaamheden van bestuur, commissies en werkgroepen. Een bijzondere afdeling  opereert autonoom binnen  de vereniging en heeft een sfeerverhogende en/of adviserende rol voor de vereniging.

Prof. De. F.A.F.C. WentcollegeToepgenootschapEeuwige roem

Commissie Informatie Avond

| Activiteiten | No Comments
Donderdag 3 februari Woensdag 3 februari vinden alweer de commissieworkshops plaats! Hier kan je meer leren over wat het werk in een commissie precies inhoudt en wat voor vaardigheden hiervoor…

Brownieverkoop

| Activiteiten | No Comments
8 februari *BROWNIES THUISBEZORGD OF OPHALEN OP DE UBV-KAMER VANAF 1 EURO* Lieve UBV’ers, Binnenkort hebben we weer de volgende brownieverkoop! Gelukkig mag de universiteit weer open en kunnen we…

Almanak paginaveiling

| Geen onderdeel van een categorie | No Comments
23 december PAGINA VEILING UPDATE Geachte UBV’ers, de paginaveiling van de 33e almanak is hierbij van start! Wij hebben vandaag, donderdag 23 december, twee advertenties open staan op marktplaats. Hier…

Kerstversiering competitie

| Activiteiten | No Comments
tot 24 december Heyhey duurzame creatievelingen, Het zit allemaal niet mee met de coronamaatregelen, maar niet getreurd want de Artcie en Orbis organiseren samen een kerstversiering competitie Versier zelf thuis…