Hoi medebiologen!

Omdat ik bijna afgestudeerd ben, komen de functies als hoofdredacteur en vormgever van het departementsblad de BioSCOPE vrij (vanaf 1 januari)! Het gaat hier om twee hele leuke bijbaantjes waarbij je medewerker van het departement Biologie wordt (met alle voordelen). Ook krijg je een gedeeld kantoor in het Kruyt! Het werk is erg flexibel, omdat je het meeste vanachter je laptop kunt doen. Vanwege de continuïteit van het blad is het wel handig dat je minimaal een jaar aan de slag kunt (en dus ook ingeschreven staat bij de universiteit Utrecht).

*Hoofdredacteur (6 uur per week)*
Als hoofdredacteur ben je verantwoordelijk voor de hele BioSCOPE. Elke maand organiseer jij een vergadering, bestel je de BioSCOPEs bij de drukker en houd je overzicht over het hele proces. Je schrijft daarnaast een korte redactiecolumn voor iedere BioSCOPE. Ervaring is niet nodig, enige affiniteit met schrijven is wel gewenst.

*Vormgeving (4 uur per week)*
Als vormgever zorg jij voor de vormgeving van het blad. Het is handig als je al een beetje weet hoe InDesign (of andere Adobe-programma’s) werkt, maar het is vooral belangrijk dat je het leuk lijkt om je bezig te houden met de opmaak van een tijdschrift.

Mocht je interesse hebben of vragen, stuur me dan vooral een berichtje! App (0611808209) of mail naar bio-scope@uu.nl.

Groetjes,
Josefien Bos

Author bestuur

More posts by bestuur

Leave a Reply