14 februari

Lieve DGKers🐎, Stormtroopers🍃 en UBVers🐸 en overigen

Zijn jullie ook helemaal klaar met die baby die je zo hard aan het gaslighten is dat je bijna in de liefde gaat geloven? Ja wij ook, daarom hebben we besloten om voor Valentijnsdag een wandeling te organiseren waarbij je op blind date gaat op basis van vragen in plaats van Russian Roulette door een baby met een pijl en boog💘. 4 studieverenigingen van de Universiteit Utrecht (STORM, VHiVer, Archaeopteryx en UBV) hebben hun handen ineengeslagen om voor eens en voor altijd die gevleugelde feut van zijn werk te beroven🦊.

Op 14 Februari zul je tussen 15:30 en 16:30 vertrekken met je blind date vanaf het Androclusgebouw. Door middel van leuke opdrachten en vragen zul je je date beter leren kennen. In plaats van geraakt worden in je hart door een pijl, zullen wij (en je date) je hart verwarmen met koffie, thee en chocomel☕. En om te voorkomen dat je de liefde door een lege maag gaat, zullen er koekjes aanwezig zijn🍪.

Er is ook een optie om voor een vriendschappelijke wandeling te gaan of om met je partner te gaan. Schrijf je in via de link in Linktree, via de link in de bio van dit account!

Hopelijk tot dan!

Met liefdevolle groetjes💕,

Excursiecommissie 🧅UItje🧅 (UBV) en de andere verenigingen!

ODZ: So many trees, yet I’m attracted to your wood.

ODZ: Do you prefer soft, hard or morning wood?

Author bestuur

More posts by bestuur

Leave a Reply