Huidig bestuur

Het 107e bestuur der Utrechtse Biologen Vereniging

Halloo,

Ik ben Machiel en voor dit jaar ben ik de voorzitter van de Utrechtse Biologen Vereniging! Na al enige jaren rond te wandelen op de Uni en de UBV is dit weer een geweldige mogelijkheid voor allerlei nieuwe ervaringen.

Kijkend naar wat de voorzitter doet is dat altijd een van de lastigere dingen om te omschrijven. Natuurlijk zit ik onze vergaderingen voor maar daarvoor moet ik het overzicht bewaren, weten wat er speelt binnen en buiten de vereniging en met allerlei mensen rekening houden. En dat is nog lang niet alles

Maar nu meer over mij. Oorspronkelijk ben ik geboren in Bunschoten, een dorp (al had het ooit stadsrechten) ten noorden van Amersfoort. Vanaf mijn vierde ben ik opgegroeid in Amersfoort maar nu na 4 jaar vanuit Amersfoort gestudeerd te hebben ben ik ook eindelijk woonachtig in Utrecht. Vandaag de dag ben ik 22, ben ik nog altijd leiding bij een waterscoutinggroep, een volleyballer en hou ik van spelletjes in een groot aantal vormen en maten.

Op de kamer kan je altijd iets aan me vragen, anders kan het ook altijd via de mail, voorzitter@ubv.info. Hopelijk kom ik je het komende jaar eens tegen.

Machiel van Halteren

Machiel van Halteren – Voorzitter

Nikki de Mol – Secretaris

Heehoi!

Ik ben Nikki en ik mag mijzelf in dit bijzondere jaar de secretaris van de UBV noemen. Dit betekent dat ik me bezig houd met alle mailtjes en post die we ontvangen en versturen. Ook zorg ik ervoor dat alle belangrijke stukken goed in het archief terecht komen, dat alle vergaderingen worden genotuleerd en dat de agenda wordt bijgehouden. Daarnaast zit ik in de redactie van de BioSCOPE.

Ik ben als eerstejaars relatief nieuw bij de vereniging en er is voor mij nog een heleboel moois om te leren over de UBV dit jaar. Als ik niet druk ben met mijn prachtige bestuurstaken, vind ik het altijd gezellig om een spelletje te spelen of om over wat dan ook te kletsen.

Als je ooit iets wil weten, vragen of vertellen mag je me altijd aanspreken, dat vind ik alleen maar leuk! Ik hoop jullie snel te zien op de kamer. Je kan me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen op secretaris@ubv.info

Hoi, ik ben Stan en ik ben aankomend jaar penningmeester van de Utrechtse Biologen Vereniging. Dit houdt in dat ik over het geld ga van de UBV, ik zorg dat alle inkomsten en uitgaven overzichtelijk zijn en ik heb het laatste woord over geld dat uitgegeven en begroot wordt. Dit is dus een hele belangrijke taak. Daarnaast ben ik dit jaar betrokken bij de BioScope en ga ik owattenaait helpen organiseren namens de UBV.

Verder ben ik dit jaar vertrouwenspersoon binnen de vereniging, dus als je ergens mee zit en wilt praten kun je mij altijd benaderen. Dit kan door even te appen of een mail te sturen naar vertrouwenspersoon@ubv.info.

Naast penningmeester doe ik ook nog wat andere dingen. Ik houd erg van sporten. Surfen, sportscholen, rugbyen en voetballen vind ik allemaal zeer vermakelijk. Verder is lezen ook een hobby en kan ik erg genieten van cabaret.

Als je zin hebt om een praatje te maken of vragen hebt over geld gerelateerde zaken dan ben ik te vinden op de UBV kamer of kun je mailen naar penningmeester@ubv.info.

Groetjes,
Stan

Stan van Gisbergen – Penningmeester

Herne Edelman – Vice-voorzitter

Ha!

Ik ben Herne, dit jaar de vice-voorzitter van de UBV. Ik hoor het jullie al denken: wat een prachtige functie. En dat klopt! Mijn meest voor de hand liggende rol is het ondersteunen en, indien nodig, het vervangen van onze voorzitter Machiel. Maar dat is lang niet alles! Als commissaris onderwijs ben ik constant op de hoogte van de onderwijs gerelateerde zaken binnen biologie. Zo zit in de onderwijs- en mastercommissie en heb ik regelmatig overleg met de docenten. Ten slotte is het mijn taak om de rijke historie en tradities van onze vereniging te bewaren.

Genoeg over mijn functie. Wie ben ik nou? Ik kom uit Nijmegen (okay, een dorpje ernaast), ben derdejaars bioloog en houd van planten, ecologie, mariene biologie en de rest. Als je mij op de kamer tegenkomt op de kamer ben ik toch bijna zeker wel vrolijk. Ik geniet er erg van jullie gezelligheid, de constant aanwezige muziek en natuurlijk die onmiskenbare UBV koffie. Misschien zullen jullie mij wel een keer tegenkomen met een gitaar in mijn hand, maar die kans is vrij klein. Probeer mij vooral te motiveren om het meer te doen! En ja, ook ik ben altijd in voor een spelletje of gezellig praatje.

Heb je ooit vragen over onderwijs, geschiedenis of mijzelf, spreek mij dan gerust aan of stuur een mailtje naar vicevoorzitter@ubv.info!

Mokergele groetjes!

Hallo daar!

Feeke hier. Vierdejaars biologiestudent en nu een jaartje de vice-secretaris van de UBV. Sinds het eerste jaar van mijn studie woon ik in een gezellig huisje in Utrecht en voel ik mij ook helemaal thuis tussen de biologen. Dit jaar ga ik mij bezighouden met relatiebeheer en het binnenhalen van sponsoren. Zodat we, hopelijk zo snel mogelijk, weer van lekker veel activiteiten kunnen genieten.

Normaal gesproken zou je me vaak tegen kunnen komen op de kamer of bij de grandioze activiteiten die de sportcommissie organiseert. Het allerliefst zou ik je tegen komen op een heerlijk avondje in de poema om samen te dansen.

Dit gaat een bijzonder jaar worden en ik kan niet wachten om iedereen weer op de kamer te zien en de tijd van ons leven te leven.

Groetjes!

Feeke Rensen – Vice-secretaris

Diedro Bastmeijer – Vice-penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Diede en dit jaar vervul ik de prachtige functie van Vice-Penningmeester bij de UBV. Dat betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de boekverkoop en de ledenadministratie. Voor vragen hierover kun je dus bij mij aankloppen! Voor een potje twister, yathzee of andere spelletjes mag je me ook altijd roepen.

Ik heb anderen gevraagd wat mij kenmerkt zodat ik jullie een goed beeld van mezelf kan geven. Mijn familie omschrijft mij als iemand met een ochtendhumeur die niet tegen haar verlies kan, maar ook als iemand met een klein hartje, die creatief is en gaat springen als ze enthousiast is. Mijn vrienden zeggen dat ik me kenmerk met dat ik geen water lust, mijn hart op de goede plek heb en altijd in ben voor gezelligheid. Verder zeggen mijn bestuursgenoten over mij dat ik sociaal en energiek ben en alles ongemakkelijk vindt wat niet ongemakkelijk is.

Niet alleen ben ik de Vice-Penningmeester, maar ook de  vertrouwenspersoon van het bestuur. Als je in de knoop zit of even wil kletsen, kun je dus ook naar mij toe komen! Doe dit vooral, ik wil jullie graag helpen. Je kan ook een mailtje sturen naar
VertrouwenspersonenUBV@gmail.com.

Voor adreswijzigingen kun je dat tegenwoordig allemaal zelf invullen in Codex, ons ledenbestand. Als er hier iets misgaat of je hebt een vraag over codex of de boekverkoop kun je mij bereiken via vicepenningmeester@ubv.info.

Liefs,
Diede Bastmeijer

UBV Wintersport

| Activiteiten | No Comments
1 t/m 9 januari Wist je dat de UBV-wintersportcommissie ieder jaar een super toffe wintersport organiseert? Ook dit jaar gaan we weer, en wel van 1 tot en met 9…

Vitamineborrel

| Activiteiten | No Comments
28 oktober 11:00 Jaja, het is weer tijd voor de Vitamineborrel! Dat betekent dat je op 28 oktober vanaf 11:00 bij de UBV-kamer weer de gezonde snacks kunt komen eten…

30 Seconds toernooi

| Activiteiten | No Comments
27 oktober Heeey, eindelijk weer fysieke activiteiten! De spelcie trapt dit af met een o zo geliefd 30 Seconds toernooi!! Wie houdt er nou niet van lekker fanatiek namen raden…

Wissel ALv

| Activiteiten | No Comments
20 oktober 18:00 Op woensdag 20 oktober 2021 zal de wissel Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in de Senaatszaal van het Academiegebouw. Op deze ALv zal het 107e bestuur het stokje doorgeven…