Huidig bestuur

Het 108e bestuur der Utrechtse Biologen Vereniging

Hoi!

Mijn naam is Joy en ik ben dit jaar de voorzitter van de UBV. Ik ben nu vierdejaars en ben al een tijdje actief bij de UBV. Naast het voorzitten van onze vergaderingen houd ik het overzicht over de planning, probeer ik op de hoogte te zijn van alles wat er binnen de vereniging en de universiteit speelt en onderhoud ik het netwerk.

Een klein beetje over mezelf: ik ben geboren en getogen in een klein dorpje Ameide, dat ligt onder de lek net over de grens van de provincie Utrecht. Toen ik ging studeren ben ik naar Utrecht verhuist waar ik het nog altijd erg naar mijn zin heb.

Je kan me vinden op onze verenigingskamer en schroom niet om me vragen te stellen :). Je kan me ook altijd bereiken via de mail, voorzitter@ubv.info. Tot op de kamer!

Joy Lammerts

Joy Lammerts – Voorzitter

Nouk Lax – Secretaris

Hoihoi!

Ik ben Nouk, de secretaris van het 108e bestuur der UBV. Ik houd me vooral bezig met de mail en post die binnenkomen en die wij versturen. Het archief bijhouden is ook een belangrijke taak, de UBV heeft namelijk een rijke geschiedenis. Ook notuleer ik tijdens de vergaderingen en houd ik de agenda bij. Als je het leuk vind om een overzicht te hebben van de activiteiten voor de komende twee weken kun je je inschrijven voor de UBV-nieuwsbrief. Deze verschijnt dan eens in de twee weken in je mailbox.

Ik ben vorig jaar als eerstejaars hier in Utrecht beland en vind het nog steeds mega leuk hier! Een hoop dingen zijn nog nieuw maar gelukkig zijn er heel veel lieve mensen die alles willen uitleggen. Verder vind ik taarten en koekjes bakken ook erg leuk om te doen.

Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op secretaris@ubv.info, dan helpt ik je graag! Je mag ook altijd langskomen op de kamer (KBG 2.02), dan kunnen we gelijk een potje Uno spelen en een theetje drinken!

Groetjes Nouk

Hoi, ik ben Björn! Ik ben de huidige Penningmeester van de Utrechtse Biologen Vereniging. Ik hou dus overzicht over de financiën van de vereniging. Hierbij hoort ook de boekhouding bij houden en keur ik alle begrotingen met hulp van mijn bestuurgenootjes.  Zelf was ik een kei in economie op de middelbare (afgesloten met een dikke 5,7) en hou ik van geld, dus dit is de perfecte functie voor mij!

Daarnaast zit ik in nog een paar commissies! Dus als je me van gezicht kent kan het daardoor zijn. Daarnaast ben ik redelijk vaak te vinden op verschillende activiteiten van de UBV en natuurlijk ook op de UBV-Kamer.

Naast mijn functie en de UBV heb ik ook nog een leven gelukkig. Ik hou erg van muziek en spellen spelen. Mijn favoriete spel is momenteel monopoly, vanwege het geld natuurlijk. Daarnaast boulder ik af en toe en kan ik genieten van een goed sci-fi boek.

Als je mij een keer ziet op de UBV-kamer kom dan vooral op me af voor een lekker gesprek met een bak koffie. Daarnaast kan je voor vragen altijd bij terecht, vooral als ze over begrotingen gaan en dergelijke. Ik ben te bereiken op: penningmeester@ubv.info.

Joe joe,
Björn

Björn van den Barselaar – Penningmeester

Anna Pernice – Vice-voorzitter

Hallo!

Ik ben Anna, dit jaar de vice-voorzitter van de UBV. In deze prachtige rol ondersteun ik onze voorzitter Joy waar nodig en, indien dit nodig is, vang ik haar rol op. Maar dat is lang niet alles! Als commissaris onderwijs ben ik constant op de hoogte van de onderwijs gerelateerde zaken binnen biologie. Zo zit ik in de onderwijs- en mastercommissie en heb ik regelmatig overleg met de docenten en het studentbestuurslid. Ten slotte is het mijn taak om de rijke historie en tradities van onze vereniging te bewaren.

Genoeg over mijn functie. Wie ben ik nou? Ik kom uit Rijswijk (een dorp naast Den Haag), ben nu al 5e jaars bioloog en houd van planten, ecologie, mariene biologie en eigenlijk heel de natuur. Hiernaast zijn koken, wijnen en dansen dingen die mij gelukkig maken. Aangezien ik de ouwe lul ben van het bestuur kun je mij altijd alles vragen over de ubv, bepaalde vakken of het studentenleven en misschien ben ik dan wel wijs genoeg om je een nuttig antwoord te geven.

Naast vice-voorzitter ben ik dit jaar ook hoofd redacteur van het UBV deel in de bioscope, dus laat het me vooral weten als je iets leuks wilt schrijven voor je mede-studenten!

Ook ben ik dit jaar een van de vertrouwenspersonen van de UBV. Dit houdt in dat je bij mij terecht kan als je ergens mee zit. Hierover kun je mailen naar vertrouwenspersonenUBV@gmail.com of vicevoorzitter@ubv.info.

Heb je ooit vragen over onderwijs of UBV geschiedenis of zit je ergens mee, spreek mij dan gerust aan of stuur me een mailtje!

Veel liefs,

Anna

Hey Hallo,

Ik ben Yannick, ik ben inmiddels vierdejaars bioloog en ik heb al een aantal UBV jaartjes erop zitten. Naast dat ik lid ben van de duurzaamheidscommissie en ik oud almanakker ben mag ik dit jaar ook de functie van vice-secretaris gaan vervullen.

Voor deze functie onderhoud ik eigenlijk allerlei contacten met bedrijven en organisaties en zorg ik voor het binnenhalen van de sponsoren. Daarnaast houd ik me bezig met het regelen van fondsen, zodat grote evenementen zoals het gala, Owattenaait en het toneelstuk gewoon lekker door kunnen gaan.

Naast de mooie functie van vice-secretaris ben ik ook redactielid van de BioSCOPE en ben ik dit jaar een van de vetrouwenspersonen van de UBV. Als je ergens mee zit kun je dus altijd bij me terecht of kun je mailen naar vertrouwenspersonenUBV@gmail.com.

Naast dat ik vaak op de kamer te vinden ben (dan wel half slapend op de bank of druk bezig in een potje UNO) kun je me ook altijd vinden op een feestje. Spreek me dus vooral een keer aan of mail me via vicesecretaris@ubv.info.

Liefs,

Yannick

Yannick Couteaux – Vice-secretaris

Jesse de Vries – Vice-penningmeester

Hallo,

Mijn naam is Jesse en dit jaar vervul ik de prachtige functie van Vice-Penningmeester bij de UBV. Dat betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de boekverkoop en de ledenadministratie. Voor vragen hierover kun je dus bij mij aankloppen! Ik ben ook altijd in voor een spelletje of gewoon slap ouwehoeren dus daarvoor mag je ook altijd langskomen.

Voor adreswijzigingen kun je dat tegenwoordig allemaal zelf invullen in Codex, ons ledenbestand. Als er hier iets misgaat of je hebt een vraag over codex of de boekverkoop kun je mij bereiken via vicepenningmeester@ubv.info.

Nu weet je wat ik doe binnen het bestuur, maar daarnaast doe ik ook nog genoeg in mijn vrije tijd. Ik ben actief bij de feestcommissie en de symposiumcommissie van de UBV. Feesten, sporten en spelletjes zijn dingen die ik leuk vind om te doen. Ik hoop je een keer te zien op de UBV-kamer. Tot snel!!!

Groetjes,
Jesse de Vries

GSLS barbecue

| Activiteiten | No Comments
15 juli GSLS end of the year BBQ Let’s finish up the end of the academic year by having a BBQ together🍔! On the 15th of July, UBV🦠, M.B.V. Mebiose🧫,…

Biologie is overal dag

| Activiteiten | No Comments
1 juli Biologie is Overal!🌿 Food for Thought (in teaching and learning) Je kunt je inschrijven door hier te klikken! Op vrijdag 1 july 2022 van 14:30-18:00 is de Biologie…

Eerstejaarscommissie chillings

| Activiteiten | No Comments
30 juni  Lieve eerstejaars, Met veel enthousiasme presenteren wij ons eindactiviteit: namelijk een lekkere parkchillings met eventueel pizza!! 🍕 Om dit mooie en gezellige eerste jaar af te sluiten hebben…

Fotowandeling

| Activiteiten | No Comments
26 juni Hallo allemaal, het begint weer mooi weer te worden dus het is weer tijd voor een gezellige Foco Fotowandeling! Haal je camera uit de kast en loop met…