Huidig bestuur

Het 110e bestuur der Utrechtse Biologen Vereniging

Hoi!

Ik ben Pop en ik ben dit jaar voorzitter van de Utrechtse Biologen Vereniging. Dit wordt mijn vijfde jaar als UBV’er en ik heb mijn bachelor na vier jaar eindelijk af. Ik zit nu drie jaar bij de Smulcommissie en heb de 33e almanak mogen maken. Nu zorg ik ervoor dat de UBV goed contact houdt met de universiteit, de faculteit Bètawetenschappen, het departement Biologie en het netwerk van de UBV. Daarnaast zit ik onder andere de bestuursvergaderingen voor, en probeer ik het algemene overzicht te behouden van het hele bestuur.
Ik kom zelf uit Rotterdam en ben vlak voor het begin van mijn studie naar Utrecht verhuisd. Ik ben graag in de UBV kamer maar zal dit jaar toch echt ook af en toe hard aan het werk zijn. Verder sport ik graag in Kratistos, zorg ik voor mijn iets te grote kamerplanten collectie en heb ik verschillende creatieve hobbies!
Mocht je me nodig hebben of gewoon even gezellig willen kletsen, kom vooral langs bij de UBV kamer. Verder kan je me ook bereiken via de mail, voorzitter@ubv.info. Ik zie je vast snel op een activiteit of op de kamer!
Groetjes, Pop

Pop van Bunge – Voorzitter

Susan van Wanrooij – Secretaris

Heey!

Ik ben Susan en ik ben nu in principe een 3e jaar student biologie. Maar dit jaar zal het studeren even moeten wachten, want ik ga actief als secretaris van de UBV! Dit betekent dat ik de agenda en de mail van de vereniging bij zal houden. Ik zorg er ook voor dat jullie de krant kunnen lezen op de kamer en ik beheer de sociale media van de UBV.

Ik kom zelf uit een klein dorpje in de buurt van Den Bosch, genaamd Vinkel. Hier heb ik het altijd naar mijn zin gehad en ik kom er dus ook nog graag om mijn familie te bezoeken en af te spreken met vrienden. Maar toch wilde ik het leven in de stad gaan opzoeken, Utrecht dus! Ik heb ook jaren lang gevoetbald in Vinkel, dus ik doe nu mee met “de Bioballers”, het UBV voetbalgezelschap. Verder ben ik ook actief in de Toneelcommissie en de Excursiecommissie.

Kom eens gezellig langs op de kamer voor een praatje, stuur een bericht via de UBV instagram (@ubvbestuur) of een mailtje naar secretaris@ubv.info.

 

Tot snel!

Susan

Hoi allemaal!

Ik ben Caya en ben dit jaar de penningmeester! Dit betekent dat ik me bezig mag houden met de financiële dingen rondom de UBV en haar commissies. Als je vragen hebt over een begroting of andere geldzaken kun je mij altijd aanspreken of mailen naar penningmeester@ubv.info.

Verder vind ik het heel gezellig als je langskomt op de UBV kamer voor een praatje! Binnen de UBV zit ik in de spel, muziek en fotocommissie! Daarbuiten speel ik graag een potje voetbal bij Odysseus en in het biologen-voetbalteam (de Bioballers).

Tot zover over mij, hopelijk tot snel!

Groetjes Caya 🙂

Caya Veenendaal – Penningmeester

Tycho van Rossum – Vice-voorzitter

Hoi iedereen,

Ik ben Tycho en ben dit jaar de vice-voorzitter en commissaris onderwijs van de UBV! Ik ben zelf 4e jaars biologie student en bijna klaar met mijn bachelor. Ik vind vooral de ontwikkelingsbiologie heel interessant dus kom vooral een keertje je kippenembryo op de kamer laten zien!

Als vice-voorzitter ondersteun ik onze lieve voorzitter Pop waar nodig en weet ik tevens veel af van de tradities, verenigingsstukken en geschiedenis die de UBV rijk is.

Als commissaris onderwijs is het mijn taak om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen op het gebied van onderwijs binnen onze prachtige Bachelor. Ik heb hiervoor regelmatig contact met het studentbestuurslid Lennard en ook spreek ik de docenten regelmatig. Daarnaast organiseer ik het hele jaar door verschillende voorlichtingsactiviteiten zoals een keuzevakken avond en een studeren-in-het-buitenland avond. Ook regel ik van alles rond de Biologie-in-het-Werkveld cursussen en neem ik deel aan het Landelijk Overleg Biologie Studenten (LOBS).

Naast dit allemaal ben ik ook nog actief in een aantal commissies! Zo heb ik in de eerstejaarscommissie van 2020/2021 en de 34e Almanakcommissie gezeten en ben ik op het moment nog lid van de spelcommissie en de kookcommissie!

Hopelijk zie ik iedereen een keer langs komen op de kamer. Je kan me daar natuurlijk altijd aanspreken of je kan me mailen op vicevoorzitter@ubv.info

Groetjes,

Tycho

Hallo allemaal!

Ik ben Nemo Antonis en ik ben derdejaars biologiestudent. Dit jaar vervul ik de mooie functie van Vice-secretaris van de UBV. Ik mag me dit jaar vooral bezighouden met het onderhouden en uitbreiden van de externe contacten van de UBV. Ook zal ik commissies helpen bij het aanvragen van fondsen voor grote en memorabele activiteiten tijdens dit centennium jaar zoals het gala, de buitenlandse reis en het toneelstuk. Uiteraard kan je me altijd aanspreken op de kamer of een mailtje sturen naar vicesecretaris@ubv.info

Zelf ben ik lid van de Sportcommissie (Kansloos Laach) en van de Feestcommissie (Krûw). Daarbuiten houd ik heel erg van Hockeyen, Footy (kom ons biologenteam aanmoedigen op de vrijdagavond!) en nieuwe muziek ontdekken dus alle tips zijn welkom. Ook blijf ik bezig met het uitbreiden van mijn plantenverzameling om mijn kamer op te beuren. Kom je een keertje langs op de UBV-kamer? Daag me dan gerust uit voor een potje Mario kart of een ander spel!

Tot snel op de UBV-kamer of op de vele activiteiten!

Nemo

Nemo Antonis – Vice-secretaris

Freek Dekker – Vice-penningmeester

Hoi,

Ik ben Freek, ik ben dit jaar vice-penningmeester van de UBV! Dat houdt in dat ik mij dit jaar bezig houdt met de boekverkoop, ledenadministratie en ledenbinding. Daarnaast ben ik ook daadwerkelijk vice-penningmeester en ondersteun ik Caya, onze lieve penningmeester, dus een beetje. Ben je net verhuisd, heb je geen verjaardagskaartje gekregen of heb je vragen over de studieboeken stuur mij dan vooral een mailtje naar vicepenningmeester@ubv.info ! Je mag ook altijd langs komen op de kamer en mij aanspreken voor vragen of om een spelletje te spelen tussen je colleges door, ik ben er namelijk ook voor de ledenbinding 🙂

Bij de UBV zit ik ook in een paar commissies! Ik zit bij de smulcommissie, waar we lekkere dingen bakken voor de leden. En bij Orbis, de duurzaamheidscommissie, die activiteiten zoals de dienstenveiling organiseert. Hier is vorig jaar Gijs, van het bestuur destijds, kaal gegaan voor het goede doel. Zelf vul ik mijn vrije tijd graag met gitaar spelen, spelletjes doen en koffie drinken op de UBV-kamer.

Kom vooral een keer langs op de kamer en spreek me aan! Als je niemand kent op de kamer kan je ook altijd naar mij of een van mijn bestuursgenootjes gaan om ons te leren kennen of een spelletje te doen.

Groetjes,

Freek Dekker

Singleloop

| Activiteiten | No Comments
14 februari Lieve DGKers🐎, Stormtroopers🍃 en UBVers🐸 en overigen Zijn jullie ook helemaal klaar met die baby die je zo hard aan het gaslighten is dat je bijna in de…

PlantPUT

| Activiteiten | No Comments
30 januari Heb jij een pracht plant waar je hart en ziel in hebt gestoken om hem levend te houden? Of heb je net een nieuwe plant gekocht die je…

Bioborrel

| Activiteiten | No Comments
26 januari Lieve studenten en medewerkers van biologie, Op 26 januari zal de bioborrel weer plaatsvinden! Van 16:30 tot ongeveer 18:30 zijn jullie allemaal welkom in de Kruyt Kantine om…

Muziekquiz

| Activiteiten | No Comments
25 januari Hoi allemaal!! Het is weer tijd voor de Muziekquiz✨ 25 januari zijn jullie welkom op de kamer om 17:00, waarna de quiz start om 17:15. Je kan een…