Huidig bestuur

Het 109e bestuur der Utrechtse Biologen Vereniging

Hoi,

Ik ben Jasper en dit jaar ben ik de voorzitter van de Utrechtse Biologen Vereniging. Ik ben inmiddels vierdejaars student, maar nog niet klaar met mijn bachelor. In de afgelopen drie jaar ben ik actief geworden bij verschillende commissies, zoals de Duurzaamheidscommissie en de Toneelcommissie. Als voorzitter van de UBV zit ik uiteraard de vergaderingen voor en zorg ik dat alles binnen het bestuur en de vereniging zo soepel mogelijk verloopt. Verder ben ik veel bezig met het contact met de universiteit, de faculteit Bètawetenschappen, het departement Biologie en het hele netwerk van de UBV.

Ik zal ook nog even wat over mezelf vertellen. Ik kom uit Nijmegen en heb daar met plezier 18 jaar gewoond, maar toen ik ging studeren wilde ik graag naar een nieuwe stad en dat is Utrecht geworden. De UBV is inmiddels een groot deel van mijn leven geworden, maar daarbuiten houd ik veel van sporten, reizen en planten!

Je kan me (bijna) altijd vinden op de UBV-kamer, dus spreek me vooral aan voor een vraag, gesprek of om een spelletje te spelen! Je kan me anders ook bereiken via de mail, voorzitter@ubv.info. Hopelijk tot snel op de kamer of bij een activiteit!

Jasper Geukemeijer

Jasper Geukemeijer – Voorzitter

Gijs Hoekstra – Secretaris

Hallo!
Ik ben Gijs Hoekstra, dit jaar de secretaris van de UBV. Ik ben eigenlijk vooral bezig met het regelen
van de mail en de agenda van mijn bestuur. Maar ook ben ik vaak het eerste aanspreekpunt van
andere verengingen en mensen. Daarnaast beheer ik de sociale media van de UBV en één van mijn
aller belangrijkste taken is om de kranten en Donald Ducks op te halen voor alle leden.
Zelf ben ik nu tweedejaars en buiten het bestuur actief in de Smulcommissie. Ook lees ik graag
boeken en luister ik naar hard rock en metal muziek.
Heb je nou vragen voor mij je kan mij altijd bereiken op secretaris@ubv.info, kun je een berichtje
sturen naar de UBV Instagram of kom gezellig langs op de UBV kamer 2.02!

Groetjes

Gijs

Hallo daar!

Ik ben Juliette, 2e jaars bioloog en dit jaar de penningmeester van de UBV. Dit jaar zal ik mij bezig houden met de financiën van de vereniging, onderdeel hiervan is de boekhouding en het maken van financiële jaarverslagen. Verder kijk ik samen met mijn bestuursgenootjes naar begrotingen die commissies insturen en keuren wij deze.

Verder hou ik ontzettend veel van koken en zit ik ook bij de kookcommissie, waar ik veel lieve UBV’ers heb ontmoet. Ook vind ik plantjes super leuk en nemen ze de leefruimte in mijn kamer helemaal in. Daarnaast vind ik een gezellig en knus avondje met vrienden en een wijntje maar al te fijn!

Tot slot ben ik een ontzettende kletskous, dus kom vooral langs voor al je vragen of een gezellig praatje! Je kunt mij ook bereiken via penningmeester@ubv.info .

Groeeetjes Juliette! Ook wel bekend als Juut bij de UBV 😉

Juliette Versteegh – Penningmeester

Quinten Kleijnen – Vice-voorzitter

Hallo!

Ik ben Quinten, de vice-voorzitter en commissaris onderwijs van de UBV. In deze geweldige functie ondersteun ik onze goede voorzitter Jasper wanneer nodig en zal ik inspringen wanneer hij ergens niet bij kan zijn. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal oude verenigingsstukken en bewaar ik onze tradities en rijke historie.

Als commissaris onderwijs blijf ik op de hoogte van de onderwijs gerelateerde zaken binnen de Bachelor. Hierdoor heb ik vaker contact met het studentbestuurslid Xander of docenten. Ook neem ik deel aan de onderwijs- en mastercommissie en ben ik verantwoordelijk voor een aantal onderwijsgerelateerde services en activiteiten vanuit onze vereniging. Zo kun je mij mailen voor al je vragen over de Biologie-in-het-Werkveld cursussen. Tot slot maak ik deel uit van LOBS, die dit jaar de National Mastersday weer in Utrecht gaan organiseren!

Samen met Céline de Ruijter ben ik een van de vertrouwenscontactpersonen, waarmee je kan praten als je ergens mee zit of iets bespreekbaar wilt maken.

Ik ben nu 4de jaars bioloog en kom uit het verre Maastricht. Naast mijn bestuurspakket zit ik sinds mijn eerste jaar in de smulcommissie en heb ik met veel plezier in de 33e almanakcommissie gezeten! Je kunt altijd bij mij terecht met coole biologie feitjes of knuffels. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan het kijken van YouTubefilmpjes of fitness en hardlopen, hoewel ik vooral de sport weer even nieuwe tijd moet vinden.

Tot ziens! Je kan mij aanspreken op de kamer of mailen naar vicevoorzitter@ubv.info of vertrouwenspersonenubv@gmail.com

Groetjes Quinten

Hoi iedereen,

Mijn naam is Tessa van Schaik, ik ben dit jaar derdejaars biologiestudent en tevens de Vice-secretaris van het 109de bestuur! Deze mooie functie houdt in dat ik vooral bezig ben met het onderhouden van onze externe contacten en probeer ik sponsoren binnen te halen voor de UBV. Daarnaast help ik commissies met hun fondsaanvragen voor grote activiteiten zoals onder andere het gala, het toneelstuk en de buitenlandse reis.

Los van mijn functie houd ik met dit jaar bezig met het UBV-deel van de bioscope en de website, dus heb je nog een mooi stukje of een leuke poll laat het me vooral weten . Je kan me altijd aanspreken op de kamer of mailen naar vicesecretaris@ubv.info

Tevens ben ik lid van de PUT en de Fermentacie dus je kan me vaak vinden in de mooie werfkelder. Daarnaast hou ik van zwemmen, sporten en spelletjes spelen. Ik hoop jullie allemaal op de kamer te zien voor spelletje of om gewoon gezellig te chillen. Ook zie ik jullie natuurlijk graag bij activiteiten, feesten en putten.

Tot daar

Tessa

Tessa van Schaik – Vice-secretaris

Klasina Koumans – Vice-penningmeester

Hoi!

Ik ben Klasina en zal dit jaar de vice-penningmeester van de UBV zijn. Dit betekent dat ik me bezig houd met onder andere de boekverkoop en ledenadministratie. Mocht je dus verhuisd zijn of een ander rekeningnummer hebben, pas het aan in Codex of stuur een mailtje naar vicepenningmeester@ubv.info :p Je kan me hiervoor ook aanspreken op de kamer maar ook een casual praatje of potje Gubs stel ik zeker op prijs.

Naast UBV’er zijn ben ik ook lid bij de studenten Ultimate Frisbee vereniging UTKA, waar ik op zijn tijd een schijf gooi of een drankje doe. In mijn vrije tijd speel ik graag (video)spelletjes met vrienden, vind ik een feestje erg gezellig en ben ik verslaafd aan haken. Ik zit dan ook bij de creatieve commissie van de UBV.

Hopelijk zie ik je snel op de UBV-kamer!

Veel liefs,

Klasina Koumans

Carrière avond

| Activiteiten | No Comments
16 November is het zover de carrièreavond, hier vast een preview van de sprekers. Denk je nu daar moet ik bij zijn schrijf je dan vooral in op Codex. Ps:…

KaraokePUT

| Activiteiten | No Comments
21 juni Beste mensen het is weer zover; de karaokePUT! De PUT en de muziekcie slaan hun handen weer ineen om een fantastische, met schreeuwende mensen gevulde, avond te organiseren…

Ciderworkshop

| Activiteiten | No Comments
21 juni Schrijf je in voor de Fermentacie Ciderwedstrijd 2022 ! Battle tegen je mede-biologen in de ultiem sappige showdown ! Wie van jullie weet zijn gist het best te…

Start Gotcha

| Activiteiten | No Comments
21 juni Ahoy Landrotten 🏴‍☠️ Hebben jullie zin in een epische strijd met jullie studiegenoten? Willen jullie ook zo veel mogelijk UBV´ers nat maken? 💦 🎊Nou dan hebben we de…